Tietosuoja

Tällä sivulla kerrotaan yksityiskohtaisesti mitä henkilötietoja Kinahmi kerää asiakkaistaan, ja miten ko. tietoja säilytetään.

Kinahmi ei kerää tietoja verkkosivuillaan vierailijoista, mainostajien, sosiaalisten medioiden tai muiden kolmansien osapuolien käyttöön. Tietoja ei kerätä verkkosivuston analytiikkaa varten. Kinahmin sivuilla ei ole kolmansien osapuolien mainoksia, eikä Kinahmi lähetä asiakkailleen uutiskirjeitä, tai ole muutenkaan yhteydessä mistään muusta syystä, kuin asiakkaan itsensä tekemiin varauksiin liittyen, tai vastatakseen heidän kysymyksiinsä.

Lyhyesti: Kinahmi tai mikään muukaan taho ei kyttää sinua millään tavalla tällä sivustolla vieraillessasi.

Mikäli varaat veneen, Kinahmi kerää sinusta varaushetkellä:

  • Nimen
  • Osoitteen
  • Sähköpostiosoitteen
  • Puhelinnumeron

Mikäli kysyt lisätietoja, sinusta kerätään:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite

Tiedot tallentuvat automaattisesti Kinahmin varausjärjestelmään, eikä niitä missään vaiheessa siirretä sieltä pois. Yhteydet sivustolle on suojattu TLS-sertifikaatilla, eikä suojaamatonta yhteyttä ole mahdollista edes muodostaa. Sivusto sijaitsee fyysisesti EU:n alueella olevassa konesalissa.

Mikäli soitat Kinahmille, puhelusi nauhoitetaan. Mikäli puhelun aikana keskustellaan henkilötiedoistasi, ne tallentuvat nauhoitteen mukana. Puhelunauhoitteet tallennetaan salattuun, suojakoodilla lukittuun Android-puhelimeen.

Kinahmi säilyttää yhden kauden aikana keräämiään henkilötietoja aina kyseisen kauden. Kaikki kauden aikana kertyneet henkilötiedot poistetaan viimeistään melontakautta seuraavan vuoden tammikuussa.