Hinnasto

Peruspäivähinta

Avoveneet: 13€ / päivä
Aukkopeitteelliset veneet: 15€ / päivä
Ultrakevyet veneet: 17€ / päivä
Vaellusveneet: 21€ / päivä

Peruspäivähinta veloitetaan jokaiselta vuokrapäivältä mukaanlukien noutopäivä (jolloin vuokraus alkaa aikaisintaan klo 16:00) sekä postitoimituksissa niiltä päiviltä, jolloin vene on matkalla asiakkaan luo. Peruspäivähintaa ei veloiteta niistä päivistä jolloin vene on postissa matkalla takaisin varastoon.

Edit 17.5.2019: Huom! Jengi on ollut välillä kummissaan tästä meidän hinnoittelumallista, jossa ekasta vuokrapäivästä joutuu maksamaan käytännössä tuplahinnan (koska jos otat kipon vain yhdeksi päiväksi, voit hakea sen vasta neljältä mutta joudut palauttamaan jo kahdeksalta). Syy tähän on se, että meidän mielestä on helpompaa, reilumpaa ja selkeämpää tarjota veneitä selkeällä ja halvalla päivähinnalla, kuin luoda hinnoittelumalli jossa on erillinen aloitusmaksu tai jollain algoritmilla vuokra-ajan mukaan laskeva hinta. Packraftit ovat alkujaan tarkoitettu ja sopivat Suomessa erityisen hyvin juurikin pitkiin reissuihin Lapissa ja muilla harvaan asutuilla seuduilla, ja juuri tällaisia omien polkujensa metsästäjiä ajatellen tasahinta per päivä on paljon helpompi reissukustannuksia laskettaessa. Vastaavasti ne kaverit jotka haluavat käydä aurinkoisena lauantaina kokeilemassa lajia Vantaanjoessa ovat äärimmäisen toivottuja, mutta yhdestä vuokratapahtumasta aiheutuva työaikakustannus on aika rankasti epäsuhdassa yhden päivän vuokratapahtuman hintaan. Me ei myöskään haluta nostaa hintoja, koska meidän hinnoittelu perustuu aika suoraan siihen, mitä itse oltaisiin oltu valmiita tästä huvista maksamaan silloin kun omia veneitä ei vielä ollut. Jossain vaiheessa toki elämä on ja hinnat nousee mutta tähän asti ollaan haluttu mahdollistaa tätä mahtavaa lajia mahdollisimman monille.

Summa summarum: jos keksit selkeämmän ja yhdenvertaisemman hinnoittelumallin, kerro ihmeessä meillekin

Hintaesimerkkejä

Huom, laskettu avoveneiden perusteella

Jos siis esim. tilaat veneen postitse torstaina ja postitat sen takaisin maanantaina, laitamme paketin postiin torstaina (siten että se ehtii lähtöpäivän kuormaan). Sinä postitat sen meille takaisin maanantaina (myöskin siten, että se ehtii lähtöpäivän kuormaan). Maksat veneestä viideltä päivältä (torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai & maanantai) -> 65€ + palautuksen postikulut (Postin L-koon paketti 9,90€).

Jos taas esim. noudat veneen varastolta perjantaina klo 16, lähdet siitä suoraan viikonloppureissulle ja palautat veneen maanantaina klo 18, maksat neljästä päivästä (perjantai, lauantai, sunnuntai & maanantai) -> 52€.

Voit myös noutaa veneen varastolta klo 16 ja palauttaa sen samana päivänä klo 20 jolloin maksat ainoastaan yhdestä päivästä eli 13€.

Myöhästyspäivähinta 1,5 x peruspäivähinta

Myöhästyspäivähintaa aletaan periä samoilla perusteilla kuin peruspäivähintaa, jos et palauta venettä ajoissa etkä ilmoita siitä mitään. Jos reissusi venyy, on venevuokran jatkamisesta aina mahdollista sopia - mikäli joku muu ei ole jonossa odottamassa kyseistä yksilöä itselleen. Ota yhteyttä heti jos huomaat tarpeesi pitkittyvän.

Myöhästyspäivähinnat per venemalli ovat siis:

  • Avoveneet 19,50€/alkava päivä
  • Aukkopeitteelliset veneet 22,50€/alkava päivä
  • Ultrakevyet veneet 25,50€/alkava päivä
  • Vaellusveneet 31,50€/alkava päivä

Pesulisä 55€ / likainen tai märkä vene

Pesulisä veloitetaan mikäli palautat veneen märkänä tai likaisena ilmoittamatta siitä etukäteen. Märkä vene ja sen kuljetuslaatikko pitää kuivata ja tuulettaa erikseen, eikä se ole rajallisessa tilassa mitenkään erityisen mukavaa.

Pesupalvelu 15€ / likainen tai märkä vene

Pesupalvelu on mahdollista ostaa mikäli huomaat etukäteen ettei sinulla ole mahdollisuuksia tai aikaa itse pestä venettä. Pesupalvelua ei voi ostaa postipalautettavalle veneelle koska sitä ei voi jättää märkänä kuljetuslaatikkoon muhimaan ja kasvattamaan sieniä.

Paikkauslisä

pienet reiät 15€ / kpl
isot reiät 45€ / kpl

Paikkauslisä veloitetaan, jos olet onnistunut tyrimään veneeseen reikiä etkä ole paikannut niitä. Pieniksi rei’iksi lasketaan pistoreiät tai pienet viillot. Suuriksi rei’iksi lasketaan kaikki sellaiset reiät joiden paikkaaminen vaatii uuden pohja- tai ponttoonimateriaalin liimaamista veneeseen.