Kinahmi - meloen olisit jo perillä

Kinahmi on suomalainen yritys, jonka tavoitteena on edesauttaa ja mahdollistaa reppulauttailun eli packraftingin leviämistä Suomessa. Tarjoamme vuokralle itse veneitä ja niiden tykötarpeita kohtuulliseen hintaan.

Packrafting eli vapaasti suomennettuna reppulauttailu tarkoittaa matkantekoa pienellä, ilmatäytteisellä kumiveneellä. Näitä veneitä ei kuitenkaan tule sekoittaa massamarkettien halpoihin allasleluihin. Packraftit on pääasiassa valmistettu äärimmäisen sitkeästä polyuretaaniseoksesta, jonka rikki saaminen vaatii suoranaista veneen väärinkäyttöä. Veneet ovat pääasiassa tarkoitettu yhdelle hengelle, mutta kahdellekin on tarvittaessa tilaa.

Venettä ei tarvitse puhkua täyteen omin keuhkoin, vaan täyttäminen luonnistuu erityisellä täyttösäkillä, johon leyhytellään ilmaa, joka sitten puristetaan veneen sisälle. Veneen saa tällä tavoin 95% täyteen ja loput voi puhaltaa itse. Purkin voi myös täyttää pumpulla, mutta puhaltamalla on helpointa varmistaa ettei vene epähuomiossa täyty liikaa. 

Varusteet sidotaan kuivasäkissä kiinni veneen keulaan ja lauttaa melotaan kuten kajakkia. Tämä on tärkeää veneen vakauden kannalta, sillä ylimääräinen paino keulassa pitää veneen tasapainossa ja pitää huolen siitä, että kevyt paatti kulkee suoraan. Melat ovat katkovartisia, jolloin ne on helppo pakata reppuun veneen kaveriksi.

Meiltä saat koko paketin vuokralle kohtuulliseen hintaan. Packraftit ovat kalliita, mutta me haluamme tehdä harrastuksesta mahdollisen jokaiselle.