Hinnasto

Peruspalveluhinnasto

Peruspäivähinta

Avoveneet: 13€ / päivä
Aukkopeitteelliset veneet: 15€ / päivä

Peruspäivähinta veloitetaan jokaiselta vuokrapäivältä mukaanlukien noutopäivä sekä postitoimituksissa niiltä päiviltä, jolloin vene on matkalla asiakkaan luo. Peruspäivähintaa ei veloiteta niistä päivistä jolloin vene on postissa matkalla takaisin varastoon.

(Huom! Esimerkkihinnat laskettu avoveneiden perusteella)

Jos siis esim. tilaat veneen postitse torstaina ja postitat sen takaisin maanantaina, laitamme paketin postiin torstaina (siten että se ehtii lähtöpäivän kuormaan). Sinä postitat sen meille takaisin maanantaina (myöskin siten, että se ehtii lähtöpäivän kuormaan). Maksat veneestä viideltä päivältä (torstai, perjantai, lauantai, sunnuntai & maanantai) -> 65€ + palautuksen postikulut (Postin L-koon paketti 9,90€).

Jos taas esim. noudat veneen varastolta perjantaina klo 16, lähdet siitä suoraan viikonloppureissulle ja palautat veneen maanantaina klo 18, maksat neljästä päivästä (perjantai, lauantai, sunnuntai & maanantai) -> 52€.

Voit myös noutaa veneen varastolta klo 16 ja palauttaa sen samana päivänä klo 20 jolloin maksat ainoastaan yhdestä päivästä eli 13€.

Myöhästyspäivähinta 20€ / päivä

Myöhästyspäivähintaa aletaan periä samoilla perusteilla kuin peruspäivähintaa, jos et palauta venettä ajoissa etkä ilmoita siitä mitään. Jos reissusi venyy, on venevuokran jatkamisesta aina mahdollista sopia - mikäli joku muu ei ole jonossa odottamassa kyseistä yksilöä itselleen. Ota yhteyttä heti jos huomaat tarpeesi pitkittyvän.

Pesulisä 45€ / likainen tai märkä vene

Pesulisä veloitetaan mikäli palautat veneen märkänä tai likaisena ilmoittamatta siitä etukäteen. Märkä vene ja sen kuljetuslaatikko pitää kuivata ja tuulettaa erikseen, eikä se ole rajallisessa tilassa mitenkään erityisen mukavaa.

Pesupalvelu 15€ / likainen tai märkä vene

Pesupalvelu on mahdollista ostaa mikäli huomaat etukäteen ettei sinulla ole mahdollisuuksia tai aikaa itse pestä venettä. Pesupalvelua ei voi ostaa postipalautettavalle veneelle koska sitä ei voi jättää märkänä kuljetuslaatikkoon muhimaan ja kasvattamaan sieniä.

Paikkauslisä

pienet reiät 5€ / kpl
isot reiät 30€ / kpl

Paikkauslisä veloitetaan, jos olet onnistunut tyrimään veneeseen reikiä etkä ole paikannut niitä. Pieniksi rei’iksi lasketaan pistoreiät tai pienet viillot. Suuriksi rei’iksi lasketaan kaikki sellaiset reiät joiden paikkaaminen vaatii uuden pohja- tai ponttoonimateriaalin liimaamista veneeseen.

Alennukset

Kinahmi myöntää kahdenlaisia alennuksia:

1. Henkilökohtainen prosenttialennus

Henkilökohtainen prosenttialennus on nimensä mukaisesti henkilökohtainen alennusprosenttisi, jota kerrytät yhdellä prosenttiyksiköllä jokaiselta vuokrapäivältä per vene.

Jos esim. vuokraat yhden veneen viideksi päiväksi, saat seuraavasta vuokratapahtumastasi 5% alennusta. Jos tämän jälkeen vuokraat kaksi venettä viikoksi (7 päivää), saat kolmannesta venevuokrasta jo 14+5 -> 19% alennusta. Alennusprosentti kasvaa siis sitä suuremmaksi mitä enemmän palvelua käytät (kuitenkin max. 80%).

Saat jokaisen venevuokran yhteydessä alennuskoodin, joka on käytettävissä seuraavaa vuokraa varten. Muista käyttää koodia seuraavassa varauksessa, jotta saat kertyvän alennushyödyn. Koodi on henkilökohtainen - et saa luovuttaa sitä muille. 

Henkilökohtainen prosenttialennus pitää käyttää saman kauden aikana. Vuonna 2017 kertynyt alennus ei ole enää käypä vuonna 2018. Kausi vaihtuu kalenterivuoden mukaan. Henkilökohtaista alennusta ei voi liittää järjestöalennukseen.

2. Järjestöalennus

Jos vuokraat veneitä joko peruskasvatustoimen (peruskoulut ja toisen asteen oppilaitokset) tai nuorisojärjestöjen (mm. partio, pinskut, yms.) käyttöön, saat kiinteän 20% alennuksen peruspäivähinnasta. Järjestöalennuksen ehtoina ovat:

  • Veneet menevät pääsääntöisesti alle 18-vuotiaiden käyttöön (opettajat ja ryhmänjohtajat OK)
  • Järjestön toiminnassa on selvä, ympäristö- tai liikuntakasvatuksellinen näkökulma
  • Veneitä varataan kerralla vähintään neljä (4) kappaletta

Jos haluat varata veneitä järjestökäyttöön, ota etukäteen yhteyttä yhteydenottolomakkeella. Järjestöalennukseen ei voi yhdistää henkilökohtaista alennusta.