Luo Varaus

Tässä voit tehdä venevarauksen haluamillesi päiville. Syötä lomakkeen pyytämät tiedot ja klikkaa "Esikatsele" jolloin lomake laskee sinulle vuokrauksesi hinnan ja varmistaa että valitsemasi veneet ovat haluaminasi päivinä vapaana. Mikäli esikatselu ei näytä virheitä (punaisella yläreunassa) voit klikata "Tallenna" jolloin varauksesi tallentuu järjestelmään ja saat kuittauksen tekstiviestillä ja varausvahvistuksen sähköpostiisi. Huomaa että hinta ei päivity mikäli valitset veneitä jotka eivät ole vapaana.

Ajankohta *
Mille aikavälille haluat varata veneen? Huom! Varaukset tulee tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen varauksen alkua. Empty 'End date' values will use the 'Start date' values.
E.g., 24.03.2018
E.g., 24.03.2018
Valitse minkä tai mitkä veneet haluat varata. Voit tarkistaa saatavuuden viereisestä kalenterista ja veneiden tiedot Kalusto-sivulta.
Mikäli olet jo vuokrannut meiltä veneen ja ansainnut alennuskoodin, syötä se tähän. Alennuskoodi on lähetetty sähköpostiisi varausvahvistuksen yhteydessä.
Kenen nimellä tämä varaus tehdään?
Mihin osoitteeseen veneet ja/tai lasku lähetetään? Huom! Lasku lähetetään aina sähköpostitse, mutta tarvitsemme varmuuden vuoksi postiosoitteen vaikka veneet noudettaisiin varastolta.
Sähköpostiosoite yhteydenpitoa ja laskutusta varten
Syötä puhelinnumero kansainvälisessä muodossa, eli maatunnus (esim. +358) ensin ja sen jälkeen itse puhelinnumero ilman etunollaa ja välimerkkejä (esim. 401234567)
Voit hakea veneen joko Helsingin tai Riihimäen varastosta, tai voimme toimittaa sen lähimpään postikonttoriin.
Hyväksyn Kinahmin yleiset vuokraehdot.

Pystyvälilehdet